[...] inaczej go używać. Powiem, ze uzywalbym go tylko do smazenia. najważniejsze żeby urozmaicać-różnicuj źródła tłuszczu-oliwa,olej lniany,migdały,orzechy włoskie/laskowe,pestki dyni,masło dobrej jakości 82% tłuszczu Jak napisalem wyzej, kokosowy tylko do smazenia bym dawal, natomiast do posilkow pije lniany, na zmiane z oliwa do tego migdaly [...]
A ja zalewam 80g płatków wrzątkiem, którego nadmiar po chwili odlewam. Później siekam pestki dyni i dodaję je do płatków razem z pestkami słonecznika, dosypuję łyżkę prawdziwego kakao, dodaję łyżkę miodu, 3 jaja, wszystko mieszam z minutę i robię placki na teflonie. Z dżemem za***ongo. Zakończenie roku dziś miałem, czas iść się napić ostatni raz [...]
[...] zaczerpnąć kilka pomysłów od ciebie. Co do badań to jestem w trakcie załatwiania jutro mam okresowe z pracy to przy okazji ogarnę i te. Słonecznik wywaliłem, zamiast niego pestki dyni, tuńczyk czasem będzie z puchy a czasem świeży, burger też będzie z mięcha a nie z paczka :-) . Do fizjoterapeuty się wybiorę tylko muszę poszukać jakiegoś [...]
[...] warzywa 4 przedtreningowy 100g makarony pełnoziarnistego ok 150g pierśi 5 potreningowy 100g ryżu 150g piersi na noc 150g twarogu wpc ok 15 gram dzisiaj miedzy posiłkami pestki dyni były !! po treningu jeszcze porcja carbo!!! po posiłku potreningowym jaką godzinke porcja wpc!! meraviglia a dziękuje bardzo!! , kanapeczek było więcej ale [...]
Witam, Zaczynam redukcję i mam pytanie o źródła tłuszczy, w diecie mam orzechy włoskie na śniadanie, a resztę posiłków oliwę albo olej lniany na kolację Czy mogę stosować zamiennie np. migdały, pestki dyni i albo masło orzechowe bez soli i cukru. I czy na kolację zawsze musi być oliwa albo olej czy mogłyby to być orzechy?